CONTACT US:
+44 (0)759 000 5020
90 Central Street,
London EC1V 8AJ
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon

We were asked by our photographer to remodel his dark warehouse space to create an open and airy live-work environment. Requirements included 3 new bedrooms, 2 bathrooms and a studio work space that could be screened off in the evening. His ambition was to create a series of w that could be used in photo shoots as well as providing a calm and intimate living space.

We collaborated with architect Sadie Snelson to create this East London warehouse conversion using a minimal palette of materials including plaster-rendered walls, exposed concrete, natural oak floor boards, reeded glass and blackened steel details throughout.

LONDON
PRIVATE CLIENT
4,000 sq ft
2011